Baols Bakske: Iedereen welkom!

Baols Bakske

Details

Donderdag 23 februari 2023 van 13:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Pastoor de Katerstraat 5-7, Baarle-Nassau

Het Baols Bakske is een laagdrempelige ontmoetingsactiviteit voor alle inwoners uit onze gemeente (Baarle, Ulicoten en Castelré) voor jong en oud. Wekelijks vinden er verschillende activiteiten plaats. Van gezellig samen wat drinken, een praatje tot muziekmiddagen, bezoek van een schoolklas, workshops en kleine uitstapjes. Het Baols Bakske is gratis. Soms vragen we om een kleine bijdrage. Het Baols Bakske wordt mede mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers en lokaal betrokken ondernemers. Hoofdverantwoordelijk is dorpsverbinder Eveline.

Samen ontmoeten en leuke dingen ondernemen staan centraal. het dorp wordt er leuker van. Voel je altijd vrij om eens te komen kijken en mee te doen. Vond je het spannend om de eerste stap te zetten? Bel dan naar dorpsverbinders Eveline (06-45160623) of Annick (06-22897913). Zij spreken graag met u af om samen eens een kijkje te komen nemen.

Over de organisator

Baols Bakske
Het Baols Bakske is een laagdrempelige ontmoetingsactiviteit voor inwoners uit de dorpen Baarle-Nassau, Castelré en Ulicoten. Iedere dond...... Lees meer