Passeggi – Villalba – Bonifaz trio

cultuurcentrum Baarle

Details

Zaterdag 25 november 2023 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Pastoor de Katerstraat 5, Baarle-Nassau

Passeggi – Villalba – Bonifaz trio oftewel slagwerk, bandoneon en stemmen. Deze samenstelling biedt oneindige mogelijkheden van dialogen, ontmoetingen, contrasten, overeenkomsten en begeleidingen tussen slagwerk (platen, trommelvellen, marimba en elektronica) en het bandoneon. Stemmen maken deel uit van het “spel”, zingend, op traditionele wijze of met instrumentale functies en zelfs als percussie. Elektronica wordt gebruikt als hulpmiddel om de klankkleur uit te breiden of als onderdeel van bepaalde texturen en sferen. Al deze middelen van het trio verschijnen, verdwijnen, transformeren of muteren. Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen composities, aangevuld met vernieuwende versies van enkele klassiekers uit de tango of Argentijnse folklore.

Sommige muzieknummers worden live begeleid met video’s die synchroon met de muziek worden geprojecteerd.

Wie vorig jaar bij het concert van Carlos Passegi was, weet dat het een boeiende, verrassende en wonderschone avond zal worden.

Tickets zijn 10,- p.p. en zijn hier beschikbaar

Waarover
Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Recreatie / ontspanning

Over de organisator

cultuurcentrum Baarle
Het cultuurcentrum Baarle biedt huisvesting aan Baarlese organisaties en verenigingen. Er worden culturele evenementen en cursussen georg...... Lees meer